Uvjeti korištenja

Dobrodošli na web stranice LIDER NEKRETNINE d.o.o. Rijeka:
www.lider.hr, www.istranekretnine.net, www.rabnekretnine.com, www.nekretninecrikvenica.net, www.kvarnernekretnine.com, www.kvarnerestate.com, www.kvarnerimmobiliare.com, www.adrianedvizhimost.comwww.kvarnerimmo.com

LIDER NEKRETNINE čini podatke sadržane na ovim web stranicama dostupne javnosti isključivo u informativne svrhe te ulaže svoje najbolje napore kako bi osigurao pouzdanost, korektnost, točnost i redovitost ažuriranja informacija objavljenih na ovim web stranicama.

LIDER NEKRETNINE nastoji da sve ovdje objavljene informacije budu točne i potpune u svakom trenutku, no s obzirom na učestalost izmjene informacija, te kratkoću rokova za objavu, moguće su pogreške. LIDER NEKRETNINE, nadalje, pridržava pravo izmjene sadržaja objavljenih na ovim web stranicama u bilo koje vrijeme, po vlastitoj procjeni i bez prethodne najave. 

Iz tog razloga ponovno naglašavamo da su sve ovdje objavljene informacije isključivo informativnog značaja, a za druge svrhe, posebno za svrhu donošenje odluka o ugovaranju i korištenju određenih ovdje prezentiranih proizvoda i usluga, preporučamo konzultacije s odgovarajućim stručnjakom u LIDER NEKRETNINE koji će biti u mogućnosti dati savjete posebno prilagođene Vašoj konkretnoj situaciji i potrebi. 

U nastojanju da se stranice kontinuirano poboljšavaju, LIDER NEKRETNINE prikuplja podatke o preuzetom sadržaju, vremenu posjeta, načinu pristupa, podatke u vezi s IP adresom i najposjećenijim sadržajima, pritom ne ulazeći u privatnost korisnika koja je maksimalno zaštićena.

Informacije dostupne na web stranicama LIDER NEKRETNINE smiju se smatrati temeljem za donošenje značajnih osobnih, financijskih ili poslovnih odluka, te ste kao posjetitelj stranica suglasni kako ove stranice i LIDER NEKRETNINE ne smatrate odgovornima za neostvarenje svojih očekivanja u vezi s tim.

Neovlašteni pokušaj izmjene podataka u sustavu, zanemarivanje sigurnosnih postavki ili njihovo zaobilaženje, odnosno korištenje sustava suprotno njegovoj namjeni, strogo je zabranjeno.