Pretraživanje
Povratak na početnu stranicu
ID Kod: 7932 K

Starina na 5.000 m2 terena u središnjoj Istri

Opis

Prodaje se 5.172 m2 zemljišta sa starinom i stajom (kuća u nizu- krajnja, ukupne površine 202 m2 (101 m2 po etaži)). U manjem naselju u središnjoj Istri, nadomak Roča.
Teren je na odličnoj poziciji, u mirnom naselju, u okruženju uređenih kuća sa prekrasnim, održavanim okućnicama. Teren je pravilnog oblika, odlične povezanosti,
na području koje je na tržištu nekretnina ovog tipa vrlo traženo..
Središnja Istra jedna je od rijetkih mediteranskih regija koju krasi netaknuta priroda. Bogata je kulturno povijesnom baštinom, a odlikuje se čistom prirodom i mitskim pejzažima. Teren i sama njegova pozicija idealni su za obiteljsko gospodarstvo, ekološku proizvodnju i ponudu hrane,
vrstu turizma koja je i kod nas sve popularnija, a na velika vrata ulazi upravo ovdje,
na područjima netaknute prirode među zidinama srednjovjekovnih istarskih gradića.Osim obiteljskih gospodarstava i gastro ponude, sve se više traže i smještaji na ovom području, ono je posebno interesantno penjačima, planinarima, biciklistima i ljubiteljima prirode općenito, zbog brojnih planinarskih staza, šetnica i atrakcija koje se nalaze u blizini (Hum kao najmanji grad na svijetu, Park Aleja glagoljaša, Roč kao bogato kulturno središte, Učka sa svojim šetnicama, dolina rijeke Mirne, Motovun, Motovunska šuma- stanište najboljeg tartufa, kao i brojne druge).
Ova nekretnina predstavlja ogroman potencijal, za one koji ga znaju prepoznati.
Svoj termin za pregled nekretnine i sve dodatne informacije možete dobiti na br. 00385 95 1977 309

Karakteristike

  • Voda
  • Struja
  • Asfaltni put

Pošalji upit

Gordana Bošnjak Mandić
Gordana Bošnjak Mandić
Agent s licencom

Karta

Lider nekretnine Rijeka koriste kolačiće (cookies). Pročitajte više o kolačićima. Nastavkom upotrebe ovih stranica ili klikom na gumb Prihvaćam kolačiće pristajete na pohranu i pristup kolačićima. Ako želite promijeniti njihove postavke, kliknite na gumb Postavke kolačića.