Pretraživanje
Povratak na početnu stranicu
ID Kod: 8472 K

Kuća s dvorištem u Peroju blizu Fažane

Opis

Prodaje se kuća u Peroju. Kuća se nalazi u mirnom djelu mjesta.
Kuća je samostojeća jednokatnica, izgrađena od kamenoh zidova 60 cm debljine i radi toga ima odlične klimatske uvjete stanovanja, zimi se lako ugrije uz mali utrošak energije , a ljeti se lako održavaju svježi prostori stanovanja.
U prizemlju ima 95 m2 , tu je garaža i konoba, ljetnja kuhinja od 7m2 i spremište od 8 m2. Sve je ožbukano , a podovi su betonirani, može se adaptirati po potrebi.
Na katu ima 100m2 trosobnog stana i to sobe od 20m2, 16m2 i 12m2, kuhinja – dnevni boravak 20m2, kupaona i WC 6m2, hodnik 10m2 i terasa sa roštiljem 16m2.
Iza kuće se nalazi zatvoreno dvorište koje se može urediti po želji.
Kuća je renovirana 1985 godine, te bi trebalo napraviti manju adaptaciju, iako se trenutno u njoj može živjeti. Ima svoju struju, vodu, kanalizaciju, telefon – internet.
Parking je unutar kuće u garaži, koja se eventualno može povećati, jer se tako ulazi u stražnje dvorište.
Blizina plaže na 15 minuta laganog hoda, te Fažane i svih popratnih sadržaja, čine ovu nekretninu zanimljivu za ugodan boravak ljeti i zimi.

Karakteristike

  • Godina zadnje adaptacije: 1985 godina
  • Garaža
  • Vrtna kućica

Pošalji upit

Vida Đuran
Vida Đuran
Agent s licencom

Karta

Lider nekretnine Rijeka koriste kolačiće (cookies). Pročitajte više o kolačićima. Nastavkom upotrebe ovih stranica ili klikom na gumb Prihvaćam kolačiće pristajete na pohranu i pristup kolačićima. Ako želite promijeniti njihove postavke, kliknite na gumb Postavke kolačića.