Pretraživanje
Povratak na početnu stranicu
ID Kod: 5089 A

DRAMALJ- apartman u novogradnji sa liftom 57.24m2

Opis

U Dramlju na oko 300m od lijepih uređenih plaža punih sadržaja, prodajemo dvosobne apartmane sa dnevnim boravkom. Pozicija nekretnine je jako dobra pošto se nalazi blizu mora, blizu trgovine i restorana...
Zgrada ima ukupno osam stanova, veličine od 56m2 (145.400€) do 72m2 (186.600) . Na svakoj etaži nalaze se po dva stana. Svaki stan ima lijepu veliku lođu/balkon sa prekrasnim pogledom na more. Također, svakom stanu pripada spremište od oko 6m2 te parkirno mjesto u vlasništvo. Zgrada ima lift sa kojim svako dolazi direktno do svojeg stana. Nekretnina je u sustavu PDV-a.
Stanovi su u visokom roh-bau, znači nedostaju još podovi i završavanje kupaonica. Cijene koje su navedene, odnose se na kompletno završen stan.
Nekretnina vrijedna pažnje i pozornosti pošto ima sve ono što je potrebno za savršeni boravak na moru, a pogotovo neodoljivi pogled na lijepo plavo more.

Pošalji upit

Astrid Pavešić
Astrid Pavešić
Agent s licencom

Karta

Lider nekretnine Rijeka koriste kolačiće (cookies). Pročitajte više o kolačićima. Nastavkom upotrebe ovih stranica ili klikom na gumb Prihvaćam kolačiće pristajete na pohranu i pristup kolačićima. Ako želite promijeniti njihove postavke, kliknite na gumb Postavke kolačića.