Pretraživanje
Povratak na početnu stranicu
ID Kod: 22888

Krimeja stanovi u vrhunskoj novogradnji

Opis

KRIMEJA vrhunski stanovi u novogradnji od od 47 do 107 m2. Pojedina višeobiteljska stambena zgrada odnosno stanovi zadovoljavaju najviše kriterije kvalitete gradnje, nivo uredjenja i opremanja..
Racionalna uporaba energije i tolpinska zaštita projektirani su na najvišem nivou tako da će pri energetskom certifiranju izvedenog stanja zgrada pripasti A energetskom razredu čime se krajnjim korisnicima jamče minimalni troškovi stanovanja..
Sustav grijanja projektiran je kao etažni sistem s plinom kao energentom uz postojanje kamina kao sekundarna alternativa i estetski element u interieuru. Klimatizacija i kondicioniranje zraka planira se realizacijom klima uređaja u dnevnom dijelu
Podne i završne obloge keramikom i parketima projektirani su ugradnjom materijala I.klase. Ulazna vrata u svaki stan su protuprovalna, vanjska stolarija je višekomorna pvc stolarija s višestrukim ostakljenjem između stijenki ispunjenih termoizolirajućim aditivima.
Vertikalna komunikacija uz stubište ima projektiran lift za osobe slabije pokretljivosti i invaliditetom.
Svaki od projektiranih stanova imat će priključak na gradski vodovod, gradsku kanalizaciju, gradski plin, elektromrežu, fiksnu telefoniju s internetom, videonadzor ulaza i parkirnog prostora i dr.
Izgradnja 2 poluprislonjene višeobiteljske stambene zgrade planira se za početak 2016.godine, a useljenje koncem 2016.godine.

Karakteristike

  • Vrsta zgrade: U stambenoj zgradi
  • Broj etaža: Jednoetažni
  • Energetski razred: A

Pošalji upit

Dario Ladović
Dario Ladović
Agent s licencom

Karta

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti te anonimizirane statistike pristupa. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.